Friday, December 12, 2008

Kepercayaan

Dari kecik smpi besar, aku penah percaya ape yang papa ngn abg ckp. diaorg ckp mesti main2 n xpenah betul(ada la betul tp sikit jer). I don't actually trust any guys that I've known... serious xtipu.. dari sekola menengah yang sumernya pompuan, I have a little bit difficulties in communicating with them... kalu pompuan, kite percaya jer.. walaupun kena tipu depan2 tp susah nk ragu2 kat pompuan. eventhough aku kena tipu berkali2 dpn mata selama 1 tahun... Rupa2nya aku ni buta & salahkan diri sendiri.

hidupan setelah masuk university ni dah berubah, aku jadi org lain... xsama dah... sumer dah berubah... tp satu benda yang aku mmg sgt pasti yang aku x percaya dkt laki lgsg walaupun dia berckp perkara yang benar... aku xkesah sbb bgus pon... xlah jadi bodoh percaya kat laki tu... kan??

balik dr Hong Kong,
ada bdk ni, muda la dr kite.. kwn mak kite punye anak... "KATANYA" la.. suka kat kite.. kata kite ni la tu la... bla.. bla... kite bgtau kat mak kite smlm... mak kite dia mcm xgalakan la... suroh kite gelarkan kite "AKAK" (mcm dh tua sgt plak).. tp dari mula aku mmg x cayakan dia.. smpi skrg.. n sgt susah nk caya... Things like this is not important anyway... Tp at least I know that there is a guy that look at me... Kite gemok la!! huhu~ I never think that I'm attractive... \

cuti dah nk abes.. nk kene balik cmpus, blajar... malas lah.. malas nk lyn sumer drama yang bakal hadapi... "Its hard to find a friend that actually there besides you went you are sad and happy and we would be there too for them"... MALAS NK BALIK!! XNAK!! NK DUDUK KAT HONG KONG JER!! XMO!! XMO!! XMO!! XMO!! XMO BALIK CMPUS!!!
dulu xkesah pon.. but now...

2 comments:

peanut said...

pika, that is the honest thing ever! it is sweet and simple. btw, ko x gemok la! believe me, you sweet when you smile but your eyes suddently missing when you smile. hahaha, lawak je la.

Fiqa said...

Thanks Shafinaz!!
you pun... and the gang~ korg la org2 yg paling baik pernah kite jumpa!!
you guya the best!!