Sunday, February 20, 2011

Project Burger #3

Entah beberapa hari yang lalu, bukan mengidam nak makan burger tetapi saje nak rasa Cafe DPP Sime Darby punye burger. Sedangkan Cafe DPP sendiri pun tak pernah makan burger, yang sejauh-jauh EON tu dah pergi makan 2 kali pulak tu! Cafe sendiri pun makan tengahari sekali dua je~! hahahahaa~

Jadi pada malam itu, pergilah Cafe DPP Sime Darby untuk order Burger Special...

 Ini adalah packaging dia... biasa je. normal la kan?

Ini rupa belum dimakan lagi....

Biodata Burger:
Nama: Burger Ayam Special
Harga: RM2.30
Masa Menunggu: 3-5 minit
Tempat: Cafe DPP Sime Darby

Kritik:
Entah la biasa je kot, yang best dia punye sayur mayur banyak.. Tapi dia punye kepingan ayam itu tersangat dah nipis dan roti dia sejuk! (T__T) so, markah diberi 2.5/5 Average aje.... Tidak digalakkan untuk membeli burger ini dan saya tak akan beli dah kecuali dah kebulur. :)

Kesimpulannya; makanan kat DPP Sime Darby tak sedap! :(

Hari ini hari ahad, di Kedah ada kelas, sebab sini cuti Jumaat dan Sabtu.. Tapi dah sebulan still tak dapat nak adapt yang hari ahad tu bukan hari cuti... hahahaa~ Tadi ada satu class iaitu class hubungan etnik.. dan balik jalan kaki ke bilik lalu dekat Varsity Mall... ada kedai jual kuih muih...
F: Cik, nak karipap seringgit
Makcik: hah? Ini?? Ini bukan karipap dik, ni sfera (taktau mcm mane eja tapi bunyi dia mcm tu)
F: huh?? ape? sfera? 
Makcik: ha ah; dalam dia inti kelapa dengan ikan bilis.. 
F: ooooohhhhh!!! nak lah.. :D


Sfera macam ni lah rupa dia, not bad, sedap jugak. inti dia padat.. yum yum yum.. cuma kurang pedas je.. kalau pedas~ mesti best! :D

4 comments:

azrina said...

hmmm.... lapa plak...

Fiqa said...

yg mane nmpk mengeliurkan? :D

Izuan said...

kepala? ke kelapa? :P

Fiqa said...

ALA!! sir nampak aje!!! hhahahahaa!!!! *^_^*
ok2 fiqa edit! hahahaa!!!