Sunday, January 30, 2011

Project Burger #2

Kali ini; sebab nak makan ABC, pergi Pewaja, takde pulak ABC dah abes..
Jadi jalan ke mall sebab Ain nak withdraw duit,
Singgah Petronas pun takde ABC,
Lepas tu lalu Eon! Singgah jap, ada BURGER!!!
Then ada ABC jugak!! bagus betul!! :))

Jadi; ini ABC nya.. Sedap ok!! Harga Rm2.20

 Ice cream perisa Yam. :d


Memang tak rupa ABC macam Shah Alam yang ada chocolate syrup tu. Tapi still sedap!


Kedai Burger tersebut;
Amatilah menunya~ dan harga :DD

Ini Burger nya;

Packaging dia macam ini~


YEAH!! inilah burger dia dari sisi kanan dan kiri (=.=)!!

Biodata Burger;
Nama: Burger Ayam Special
Harga: RM2.70
Masa tunggu: 5-7 mins
Tempat: Cafe DPP EON

Kritik;
SEDAP! dan puas hati! sayur dia banyak.. sos cili dia pun cukup. roti dia rasa sedap. and burger dia punye filet mmg terasa! :d

Markah: 4/5

Lepas tu Husni(rumate orientasi) kata; chicken chop kat situ best dan sedap!! apa lagi!! mau try lah!!! :DDDDD

7 comments:

Ummul said...

rasa nak buat burger sendiri pulak!
oh ABC! lama dah tak makan. nnt balik s.alam nak cari la. ;P

Diriku said...

lapoooo...lapoooo....lapooo...

Fiqa said...

ummul>> hahahaa~ buat!! buat!! jgn tak buat!! :DDD ha ah!! SHAH ALAM ABC ADA CHOCOLATE SYRUP!! :d
tapi yg ni serious sedap!

diriku>> hahahaa!! pergi beli burger :D

i am S!L4H.. said...

sedapnye burger....
mntak 1...

Fiqa said...

hahaahahaaaa~

cinderella besar sikit je said...

abc kt kachi super awesome!!! siyes ptot g try.. huhuhu

Fiqa said...

alaaa... kachi takde kete. kang dah ada kete. kteorg gi kachi makan :)))