Monday, February 28, 2011

Project Burger #4

Baju dah berlambak tak basuh, dah melimpah ruah dari baldi..... entah bila nak pergi guna washing machine. Kalau sekarang, ampaian pulak penuh. Esok pulak walaupun takde class, tapi ada perjumpaan and meeting sana meeting sini..Baju dah takde, sampai kene pakai baju Sime Darby yang baru dapat semalam!! masih bau plastic! :)

Eh!! esok perlawanan bola keranjang!! Doakan Team Sime Darby menang!!! :))) (doakan kami menang!!)


Lepas kelas English saya pergi ke DPP MISC untuk nak rasa burger dia!!
WAAAHHH!!!! terbaik setakat ini!! :)))



YES!!! BURGER SEDAP!! :))))

Biodata Burger:
Nama: Burger Ayam Special
Harga: RM2.70
Masa Menunggu: 7-9 minit
Tempat : DPP MISC

Kritik:
Waktu mula-mula *ngap* gigit burgur tu.. Rasa, WAHHH!!! sedap!! daging burger tu tebal dan jelas terasa itu adalah ayam :) Sayur yang banyak dan sos yang pedas :d.. Setakat ini, pemenang burger ialah Burger MISC!!! :))))

Markah: 4.6/5.0

sape2 yang duduk dekat UUM, pergilah rasa :))

2 comments:

akiduzair said...

cukup setahun gemok la kau. yessss.!!!

Fiqa said...

hahahaa~ kureng kau akid!
aku wakil basketball utk kolej~ kurus punye :P