Tuesday, March 1, 2011

Today's Agenda

hari selasa memang takde class bukan cuti ke ape, tapi jadual memang takde class :)
TAPI! masih banyak benda nak buat;

1. Meeting group English untuk Role Play pukul 11.30pg
2. Study untuk mid-term Social Science and Managerial Maths
3. Assignment Kenegaraan Malaysia (due date: 7March)
4. Meeting PRS pukul 4.00ptg
5. Perlawanan Basketball antara Sime Vs Proton pukul 5.00ptg

Memang macam ini baru adventure. hahahaa~ ok, terlampau adventure. Tidur petang tak sempat, bila malam je start meeting tu meeting ni, nasib baik study pagi-pagi dan petang-petang :)) Basuh baju tak sempat, tapi online masih sempat (=.=!!) Tapi ini baru syok dari duduk bilik tak buat pape.. baru rasa campus life! :)))

oklah! nak pergi basuh baju! turn kita dah sampai!! 
ps: tadi nak pergi basuh guna washing machine, tapi duit tak bawak!! bangang!! (T_T)

2 comments:

Ummul said...

i wonder why you dont do all these thing during study at uitm?

Fiqa said...

ada jugak kan?
tapi waktu degree mmg takde life lgsg. asyik pergi class balik pergi class balik and lepak kat s7.. hahahaa~

plus, uitm mcm tak menggalakkn student dia active. susah btul. haish!