Wednesday, February 25, 2009

Maaf Rakan2 Class

Demi kepentingan diri sendiri (ye! mengaku)
yg ape yg saya buat dia class Fin329 adalah utk kepentingan diri sendiri...
selama ni, saya xpernah nk tnye soklan2 ni,
takut kene attack balik. haha.. tp saya xberniat jahat.
kepada yg terasa, sila lah maafkan saya ye!!
tp still buat jgk..
bak kata syarif:mane aci kalu group diaorg xkena tnye!"
kepada
group1:
bella,fairol,syarif, shida bentang MAS,
maaf tnye soklan ye! jgn marah..

group2:
amoi, eja, nadia n najwa bentang Genting,
maaf sbb tnye soklan yg kite tnye balik bertubi2...
amoi mcm marah je... cuak gak sbnarnya

group3:
ela, hazel, amirah n puteri bentang media prima,
maaf juga sbb tnye soklan susah lagi!!
tp syarif tu ha! dia xpuas hati!

group 4:
nani, apiz, nurrehan, azzianti bentang nestle.
maaf jgk, tp soalan xbape nk gempak sbb consumer products
susah nk nk tnye.

*bgi kite, class korg setakat ni ok la...
xder la mcm class2 lain.. (yela! boleh la ckp mcm ni! xpresent lagi!)

kite buat ni sume utk kepentingan sendiri,
sbbkn nk perhatian dari lecturer,
saya nk lecturer kenal saya...
nk experiment ape jadi...
maklum la, mane penah tnye2 soklan ni...
hehehe~ first time tnye waktu MAS tu,
tgn mengigil kot! huuhuuuu~

mari kita ramai2 berubah ke arah kebaikan n perubahan yg positif!

kpd ahli group,
maaf!!! nanti kite pun kena attack jgk!!!

4 comments:

an-Suh u.K.m.s.E said...

fiqa,niat fiqa tu mcm ada unsur tak elok. betulkan niat tu. hehe.. tak salah nk pentingkan diri sendiri. wajib pentingkan diri dlm certain waktu. ummul sokong! dlm kelas jgn malu,pentingkan diri 4 grab sebanyak mungkin ilmu,pedulikan org lain nk ckp ape as long kte bkn buat benda salah,buat ape nk segan. Go girl!

Fiqa said...

so,
nk attention lecturer tu,
xelok la?

an-Suh u.K.m.s.E said...

attention lect tu elok.best.tp hati-hati.manusia ni rambut sama hitam,darah sama merah,hati lain2.

Fiqa said...

oooo.....
ok!! I'll take note k!!
cuak je.. ingtkn xboleh dptkn attention lecturer...
tp k.nisa dh nasihatkn dh..
kalu ummul ke sapa2 dh kata fiqa over the limit,
tego2 la fiqa ye!