Wednesday, September 23, 2009

Belated Raya

hahaa~
malas gila nk update blog sbenarnya.
hari raya pertama,
balik kampung kat ipoh perak.
tapi bile dah pukul 9mlm,
balik KL balik.
entah. bpk kte yg nak balik sgt.

tapi dh beraya,
makan rendang tok kat rumah mak long ngn wan dah mmg the best lah!!
seriously, mmg sedap!!!

balik Ipoh aritu naik 2 kete.
kete bpk ngn abg,
mcm biasa,
kena ikut abg yg ada syadia ngn kte..

FYI, abg keje kat kilang CIMA buat cement,
dia engineer kat sana,
dia ada glove ngn mask yg dari "niosh"
yang mmg high kualiti.. hehee~
akhirnya, dlm perjalanan nak pegi beraya rumah org kat Ipoh tman meru...
abg dia nk naik gila (mungkin terlebih lemang dan ketupat)

*dia drive guna benda nih.. n ada org tenung dgn peliknya*





*dipaksa tgkp gmbr ngn syadia.. hahaha*

hari raya kedua,
kteorg the whole day pegi rumah ke rumah sanak saudara yg kat KL n Selangor.

hari raya ketiga,
ddk rumah,
baru skrg ada mood nk buat assignment HR n ENT,
insyaallah by today mlm or petang baru siap... hehee~

2 comments:

Ummul said...

wah..ummul pon dah update raya2 story kat blog! have a look the new one..=) http://www.startagain.delirium-noise.net

Fiqa said...

hehe~ dah view dah.. hehee~
fiqa dah simpan kat bookmark.. hehee