Wednesday, September 2, 2009

Lost Motivation

Don't know why.
Tapi motivation dah tak de..
Mood study dah tak de..
huhuhuuhu~

ok~
dah tak tau nk update ape..
nanti update benda yg nampak saya ni desperate.. heheehee~
so, ni ada gmbr utk tontonan umum..
TAPI gmbr bdk2 yg highly in demand tau!! hehee~
*tmbh la visitor blog ni* hehee~

slalunye, tapis gmbr..
gmbr yg muka kte tak comel kte tak upload..
tapi kali ni, comel ke tak comel..
kte upload je sume!!


*Lecture ENT300 b4 lecturer masuk*

*hehe~ diaorg tgh buat diskusi ilmu kat blkg.. kte tak dgr pun.hehe*
tgk muka diaorg bertapa seriousnya.

*ni bdk bilik dpn kte gak.. hehe.. sibuk je kan!! hehehe*

*ni kte randomly je snap.. mane la tau ada gmbr sape dlm ni.. hehee*
owh.. ummul pakai spek dah!! heehheee

*bdk ni, susah tul nk mntk tgkp gmbr...*

*Snap3x*

*lepas class pegi bazaar.. hujan..*

*agak2 muka mcm dh tak sabar nk makan.. tak pun dia pikir benda lain...*

*muka yg penuh kepura-puraan(fiqa).. tgh tunggu org*

*aik? mcm pasrah semcm ni.. pikirkan ape ni??*

Pada org2 yg terlibat. jgn mara ye.. hehee~
saje2.. hehehee~ just this once (or maybe for few times more) for me as a memory.
nanti dh grad kalu tak smbung tmpt sama.
nanti dah keje, tak keje tmpt sama.. hehee~

ps: sape2 nk berkenalan dgn sape2 yg terlibat dlm gmbr tu.. sila lah.. hantar comment dibwh.. hehehee~

2 comments:

Ummul said...

eh..eh..ada kita la..hehe..malu2...

Fiqa said...

hahaa~ terkejut kan??!~!!!
hehee~