Tuesday, December 8, 2009

If you want to travel, go here.

List of the safest country in the world
from here

5. Japan
4. Ireland
3. Denmark
2. New Zealand
1. Norway

And if you want to go here, think twice
and from here

5. Russia
4. Venezuela
3. Jamaica
2. South Africa
1. Colombia

Entah kenapa update blog pasal ni..hahahaa~

rasanya, kat bumbung ni ada tinggal sekeluarga musang,
bile kte tdo, kte bley dgr ada bunyi2 mcm anak musang tu main batu seremban guna batu kat atas ni.
aritu, BabyMegat dia tdo bilik parents kte, dia tdo terkejut2 sbb musang tu main batu seremban.
hahahahaaa~
mungkin mak dia ada masak kot. (musang tu).
tapi tak penah jumpa ngn musang tu. agak2 diaorg makan buat epal tak?


FYI: kte tdo kat bilik parents kte sbb diaorg gi Haji. hehehee~

5 comments:

Ummul said...

mana ada musang idup ats bumbung umh org lg skang ni..sume kat utan la..

dionzo de sauza said...

tah2 ade hantu kot atas syiling tu.haha

Fiqa said...

ummul>> ni musang bndr. hahaha~\

dion>> mungkin gak ar. tak kesah pun kalu hantu. tdo nyeyak je

Ping Ping said...

takot la tue.;.hehe

Fiqa said...

ping ping>> mane de takut. hahaa~