Wednesday, December 16, 2009

Lemak-Lemak Go Away?

hehe~ tadi makan brunch,
roti bakar + mentega + kaya.. = d..

pastu kat tv3 ada wanita hari ini,
host dia ada mention pasal makanan yg membakar lemak.
"ada ke?? hohoho~ nk check kat internet lah"
dgn sepantas kilat ke petir? pegi check kat internet.

sini dan sini
korg gi lah tgk kat website yg dah di linkkn ini utk lagi byk gmbr, dan information.
malas nk attach gmbr. so gi je la tgk link tu.

ini adalah listnya:
1. Bawang Putih - suka2.
2. Epal - malas nk makan ^_^
3. Kacang Soya - makan kacang?? soya?? tak penah kot.
4. Buahan citrus seperti oren, anggur dan lemon - oh, oren..= d
5. Asparagus - org msia mcm jarang mkn asparagus
6. Taugeh - This is Fav.!!!!
7. Lobak Merah - makan je. tak fanatic sgt.
8. Celeri - tak silap rasa dia tak sedap
9. Timun - ini pun fav jgk.
10. Tomato - tomato pun boleh2 la mcm kwn.
11. Oat - bila dah lapar sgt, n nak jimat duit kat campus.
12. Kobis - pun suka jgk, kat benteng intan n dining susah nk jumpa
13. Teh Hijau - malas nk bancuh, ps:AZRINA!! minum la teh!! hehee~
14. Bawang Merah - pun makan jgk.

Jadi rakan2, sila lah makan makanan yg sihat. hahaa~
utk menjamin kesihatan di masa dpn.

tajuk Wanita Hari Ini tadi "makanan yg merangsang nafsu"
huhu~ tak menarik. jadi online main game lagi best.

2 comments:

Ummul said...

Ummul makan semua yg dalam list tu...=)

Tak sangka ada listing mcm ni..

Fiqa said...

hehee~
bagus2.

fiqa smlm minum bape teko tah teh.
hahaaa~ tapi bukan sbb listing ni.
sbb entah. adik kte buat air. hehee~