Friday, January 29, 2010

Jumaat, takde class

hari ini hari Jumaat,

sebenarnya, dah takde benda nk tulis.
tapi saje mengada2 nk update blog ni.

takde benda menarik berlaku.
serious takde,
class mcm biasa.
exercise @ homework mcm biasa.
setiap minggu ramai balik.
best sgt ke balik rumah?
ok2. best, sbb boleh dwld cerita byk2.
tapi ala. semester ni ada 4 bulan je.
lgipun nanti nk cuti pertengahan semester.
lepak ar beb. hahaa~

test seblum dan selepas cuti berlambak.
dduk cmpus study sudah.

mak kte kata, dia nk dtg sini 1 feb ni.
dia rindu anak dia yg comel ni kot.
tak pun dia nk sound mane letak IC tu.
hahahaa~

tapi hari senin tu byk class.
free pukul 2-4 je.
pastu ada class.
asignment sume berjln dgn lancar. alhamdulillah.
cuma takut test yg akan dtg ni.
(T_T)

dah takde pape nk membebel kat blog ni.
^_^ bye.

2 comments:

Khairul Azmi said...

eh fiqa balaj kat uitm ke?
uitm mane n kos ape?
menyibuk la plak..hehe
erm ada masa follow la blog saya

Fiqa said...

yup.
kat Johor, Segamat
amek Dip. Investment Analysis.
dah final year dah.

ye2. jgn risau. kte dah comment dah pun.