Saturday, July 10, 2010

Degree in Shah Alam

ok sekarang luang sedikit masa untuk update.

setakat ni, takde pun rasa shah alam tu best selain dari boleh balik every week dan lecturer dia setakat ni semua best². Subject dah lah 70% membaca. huhuhuuu~
tapi dari environment, biasa je and tak berapa nak suka. 
There's nothing I could do.
First week class baru,
dah ada byk assignment.
pergi class kena naik bus.
balik class pun kena naik bus dan berjalan.
kalau tak kurus ni, tak tau lah!

bilik berdua, takpe. suka²..
tapi almari kecik. meja kecik. (T_T)
tapi memang sangat penat buat masa ni.
Harap² nanti dah boleh biasakan diri....


How can I possibly influenced people's mind?

dah malas dan tak tau nak update ape dah. hahahaa~

4 comments:

Khairul Azmi said...

tahniah2....smbung degree dlm kos ape???

Asyraf Abdul Rahim said...

70% membaca. macam best je. fiqa ambik course ape?

Fiqa said...

khairul> smabung BBA Finance

Acap> tak best lah. amek BBA Finance lah. ape lagi.

Khairul Azmi said...

ok la tu fiqa...daripada org lain xdpt blaja...