Tuesday, August 14, 2012

Impromptu Prank

Prank Level: Amateur
berikut adalah prank yang ilham datang secara tiba-tiba dan dengan bantuan rakan-rakan yang membantu sangat di twitter, kami plot prank di twitter. 

Mangsa : Kawan UUM (Min) *bukan nama sebenar*

Ia bermula bila mangsa start update status berbaur misteri :)

*click to enlarge* :D

dia bermula bila kinat pergi tanya dekat twitter; Min bertunang ke, dan lantas menjawap mestilah tak. dan secara tiba tiba! *ting* idea sampai. Idea usulkan, tanpa sebarang bantahan dan persoalan mereka bersetuju. maka, naiklah wall post begini. :)

Memandangkan mangsa jauh, dia nak marah pun jauh! :P takde kene mengena biar! senyap! kami tunggu lama jugak takde apa-apa berlaku, dengan hampa kami pun berbuka puasa.... huhuuu~ ada orang like macam tu je. kinat dah nak give up dan saya dengan cepatnya mengugut dia supaya tak pecah tembelang kalau tak.... heheeeehhhhh! lepas berbuka, pun check la Fb tengok ape jadi. 

Status mangsa pun naik! :D


oh yeah! menjadi! :D tersenyum lebar :D sekali pergi la wall fb mangsa. jumpa ini :)

hehehe.. bila budak-budak dah bosan, memang orang yang tak bersalah kena. :P sebenarnya dah serik dengan prank ni, atas prank yang sebelum ni jadi benda lain. (T__T) tapi pape pun, tetiba datang ilham :) dan rasa bosan. Mangsa? orang yang tak bosan tambah dengan kawan yang supportive :D terima kasih rakan-rakan! :D

Jadi, kepada min :P
hehehee. Lu kena beb! 

Apa kata buat blog entry pasal hari kejadian kene prank? :P
dengan ini kami (mungkin kami tapi yang penting saya), ingin meminta maaf zahir dan batin sempena hari raya dan bulan ramadhan yang penuh dengan barakah ini :P bhahaha~ 

min marah ke? :P

nanti hari saya akan sampai. tunggu je ni. :P
hari orang lain pun akan sampai. hehehehee. Tengah cari peluang. :D

saje merapatkan silaturrahim :D

No comments: