Wednesday, June 17, 2009

Dear Diary

hahaha~
dh bosan.. tp blum tahap nk mati la...
ada byk lagi benda boleh buat.. but I enjoy xbuat ape2 sepnjg hari...
mcm cuti SPM dulu2.. miss those times yg ada lipas la tgk TVB kat TV3..

sekrg.. tgh tgk movie smbil update blo nih.. tgk walking tall... the rock berlakon. skrg dia topless... *woot**woot*!!! 8P

sibuk main pet society ngn restaurant city!! suka!! julian la... pegi mention restaurant city.. kan dah addicted... nk duit byk!!!

sbb game dia mcm ada byk benda yg attactive nk beli!!!

nanti ada reunion SBU class amanah... saya rasa I'm still the same, xder aper yg berubah pun. yg lain cuma kite dh berusaha blajar!! hahaha~ dulu xpenah belajar pun!!! heheehhee~

pagi2 slalu nye online... so sbnrnye msn n ym tu appear offline.hehehe~ pastu lepas 1 jam sedarkan diri n online, kite akan turun cari mknn kat dapur. so, mesti bukak TV (yg baru repair selepas 2 tahun kot) kat bwh tu, smbil tgk martha steward kalu terlepas tgk wanita hari ini!!! hahahaha~ dh xder benda best nk tgk!! ptg2 makan tgh hari... tgk cartoon... tadi tgk megabot ngn wonderpet. (telefon, telefon berbunyi) hahaha~

pastu dah start jahit2 balik.. azrina punye dh abes jahit beads atas dia.. azrina punye paling susah n lama!!! sbb ada "WM" in the thing.. makan space.. byk kali redo.. hehehe~ tp xper.. ikhlas.. hope u like it!! kapas blum bubuh lagi.. ummul punye pon dah abes jahit beads atas dia.. hehee~
nanti bile dah siap kite upload ea!! hehehehe~

PS: kwn2, mari buat facebook.... (ye~ lena tau..fiqa xsuka facebook dulu... account tu pun kena paksa.... hahaha)

5 comments:

azrina said...

yeah2! dh siap..

I.L.W.M (fiqa, jgn bg tau sape2 tau ape meaning die)

ssshhhhh~

Fiqa said...

hahaha~
kite baru je bercadang nk bgtau..
nasib baik warning awal2.. hahaha~

azrina said...

fuh... nasib baik fiqa xbg tau.

kalo org lain tau abisla...(hihi..saje nak wat suspen)

kuRa-kuRa~ said...

kite pun ske tgk tvb dlu2..
but skrg da xde lg kn..
sedy btul..

Fiqa said...

azrina>>
dah siap dah~ hwehehe~

erma>>
btul2~ slalu ptg2 ada TVB.. skrg pun ada.. kat ntv7 kul 11.00mlm (mon-wed) best la citer dia.. penah tgk kat Hongkong..
tp nk TVB ptg2 yg best2..

skrg penuh citer indon.. huhu~