Monday, June 22, 2009

facebook JAHAT!

memandangkan FACEBOOK jahat..
xboleh main game dah 3 hari...
game dwld kat reflexive pun dah abes main...

dgn bijaknya, dwld la byk gile movie...
ehheheee~
takut nanti overload movies... nnt jadi psycho...
hehehee~

"never stop hope-ing"

this happened to me or YOU, happen for a reason. NEVER stop hope-ing.

nk tgk transformer~ sape nk teman??? hehehe~

owh.. lupe... kite muka mcm bdk2 ke??
sbb hari ini, ada doctor tu kata..
Dr.: "umur awak berape? 17?"
Fiqa:"x.. 20"

ni doctor mata yg lain pulak
Dr.:"ok, skrg form berapa?"
Fiqa: "hurmmmmmmm...... dh masuk universiti"

lepas tu.. dia check mata bersungguh2... pastu dia kata "mata adik ada habuk, shampoo mata ye!".
waktu ni kite nk je tergelak.. mcm dia buat lawak bodo. kite pndg je muka dia in case dia buat lawak.. tp x (=.=!!) dia btul2 maksudkn...

Photobucket
*blogger pun jahat... xupload gmbr kite!!!*


6 comments:

nadya raha said...

patutlah dah lama tak on facebook..
knpa?
apa facebook buat? :D

Fiqa said...

kite xboleh main game..
yg pet society ngn restaurant city.. huhu~

tp restaurant city dah boleh main..
hehehe~

Anonymous said...

lah kenapa??
-nadia-

Fiqa said...

entah..xtau..

chef hasyimah said...

haha~
sabo je lah cik fiqah~
maybe muka buku dah overloaded
dgn manusia kot ;p

Fiqa said...

hehee..
muka buku.. hehehe~
tp skrg dh boleh main balik dah..
hehehe~