Thursday, February 18, 2010

Don't Judge ok!~!!!!

Don't Judge ok!~!!!!
ok~ kali ni punye entry. jgn judge or ungkit kalu kte jumpa kat luar.
biar dia kat dlm blog je.
hehehe~ malu lah nk tulis.
ok2.
tulis.
hehehee~

sebenarnya, kte malu lah.
tapi kn list ni tak mungkin akan dpt semua lah.
ok, satu pun jadi lah.hahaha~



List Criteria husband IDAMAN ^_^

  1. sebagai org Islam, saya kalu boleh nk suami yg soleh boleh bimbing saya ke jalan yg betul. hormat ibu bapa saya dan dia juga.
  2. oh! ini penting. lelaki itu tidak lah boleh merokok. saya tak nak mati cepat hisap asap rokok.
  3. org yg adventurous. sbb saya sgt nk pegi bungee jumping!!! bwk ea!!! hehee~
  4. memahami, sbb saya rasa lah kan. nanti saya nk keje smpi jadi CEO la mcm tu. bukak company sendiri ke mcm tu. jadi mungkin jarang kat rumah ke tak masak ke.
  5. pastu. keje dia tak la hectic sgt. mcm takyah slalu sgt masuk office sbb nanti boleh jaga anak, kalu I busy. hahahahahaahahahaa~~~~!!!!

eh??!!! ni je?
ala. sikitnye list. huhuhuu~
tu je la kot.
romantic ke ape ke.
tak penting. heheheee~
apa yang penting??!!!
KERJASAMA. hehee~



ps: bangsa ape pun takpe. rupa pun tak kesah.

ok, ramai2 buat list mcm ni jgk?! hahaaa~

4 comments:

Ummul said...

pergh...dah ada list suami idaman!
caya la fiqa..tak lama lg la tu!

Fiqa said...

hehheee XD
amin. heheee~

Anonymous said...

perbanyakkanlah memohon pada-NYA, moga di pertemukan jodoh yang

indah di mata,
sejuk di hati

Fiqa said...

insyaallah, amin. =D