Sunday, February 7, 2010

Mukabuku



social website yg menghubungkn kte semua.
"dari tak kenal ke kenal. dari kenal ke tak kenal."
btul kan statement diatas?

saya ada facebook juga,
itu pun akk saya yg paksa.
lepas 2 minggu mcm tu, tetiba kwn dah ramai.
kwn sekola menengah. =)

pastu lama2 tambah kwn2 Universiti pulak,
lama kemudian, kwn2 sekolah rendah pulak.
*tadika setakat ni takde.*
lepas tu baru2 ni, tambah pulak cousins.
oh jgn lupa!! ada 3 lecturer dlm list facebook dan satu artist m'sia.

semuaorg addicted dgn facebook,
ok2, tak semua org. sesetengah org je...
apa yg nk diulas disini ea? lupa pulak.
........


oh! saya dgn cousin tak rapat, no telepon diaorg pun takde.
*jap, check hp jap*
..
.
.
.
.

ok, takde!
jadi bile diaorg start hantar comment di status saya,
rasa mcm janggal pulak,
balik kg bukan main tak berckp lgsung.
LANGSUNG NI! LANGSUNG!
ok, kecuali k.nishah la ngn k.azie. berckp jgk la.
tapi still,
tetiba rasa connected pulak.
mcm mane boleh jadi mcm ni?
pelik kan?
even kwn2 satu universiti ni pun,
tetiba rasa connected pulak,

bagus ke tak bagus benda nih?

pastu,
kat unimart intan tu dah takde dah air kotak milo straw edisi terhad. =(
waktu cuti kte tgk TV ngn syadia (adik) pastu kuar iklan milo yg straw edisi terhad..

Fiqa: eh!! mcm best je. aku nk lah
Syadia: ko ni mcm bdk2 la. iklan mcm ni pun ko boleh tertipu. straw je yg lain.
Fiqa: ala... biar la. ko ni dengki la..
Syadia: ah!! takde2. mengada2 nk beli..



gmbr ni bukan kte yg amek. kte google jmpa gmbr ni. ini blog someone else punye. tekan.


dia pun ada pendapat yg sama mcm kte!! hahaa~
sape nk blanja pulak?
AIR MILO STRAW EDISI TERHAD

6 comments:

Ummul said...

fiqa!
ni nk cite psl fb ke milo edisi terhad tu?

Fiqa said...

pasal sume,
nanti fiqa update pasal sume benda smpi korg tak phm ape benda yg kte update. hahahaa~

ZatyMansor said...

kita ade straw edisi terhad. ko nk x fiqah? skali air2 aku bg.hehe

Fiqa said...

serious??
hahaa~ nak. tapi entah bile kte nk berjumpa lagi...

Anonymous said...

Facebook: kebaikan-jejak kasih, tambah silaturahim,berpesan pada kebenaran,

Keburukan-mungkar,dakyah,melalaikan

Banyak lagi baik & buruk tapi yang rajin ini je aku taip.

Milo: lagi gmat ko buat kat umah.
straw tu xcesori je.
Rasa sama.Beza straw. Marketing strategy. 7P's

Fiqa said...

btul2.
tapi tak mcm bahaya pulak ke?
entah la. tak biasa lah.
hehee~

milo?!! nk buat sendiri??!!!
ala.. malas lah. hehee~
mmg straw tu markting. tapi menarik. adik kte kata "hegeh la ko ni!!, aku dah agak ko mesti gi beli"