Thursday, February 4, 2010

Futsal

ok, smlm malam kteorg satu class pegi main futsal kat stor pusat tu.
kteorg lawan group VIVA antara sesama sendiri. ada 3 group.
macam best sbb sume org datang utk activity yg takde makanan free atau ape2 free.
sedangkan, ada class esok pagi kul 8 ngn konon2nya ada test.

tapi best la.
sepanjang futsal diperkenalkan dlm citer "gol&gincu"
kte tak penah nk berminat main sukan itu.
tapi boleh tahan hebat jgk kteorg main.
sedangkan sume org mengaku tak reti main bola.
kecuali odah, dia coach kami.

kiki punye bakat terserlah selain dari menari lagu2 korea. hahahaa~
ummul dpt menjaringkan satu goal diwaktu berlawan dgn team futsal wakil kolej yg hebat2 belaka. *FUYOOHHHH~*

balik dari main tu, dlm pukul 11 mlm,
tunggu peluh kering smbil kecoh2 kat Facebook,
pegi mandi sume. start study utk personal finance smpi pukul 2 pagi.
pastu tak boleh tdo pulak sbb kipas bilik ni menyanyi lagu dan suara dia sgt sumbang.

tapi tadi pagi bangun kul 6.30pg utk subuh dan bergegas ke class
sbb lecturer kata, "sape lambat pegi class kene nyanyi lagu kat depan".
hahaa~ lepas tu pegi library, study2 mcm org gile sbb ingtkan test esok ptg.
rupa2nye tunda. alhamdulillah. hehee~
balik dari class online2 FB dan main game sume2 layan sume2 komen2 org.
tertdo. hehe~

at least pening kepala dah tiada!
heheee~
pegi makan kat dining, jumpa ummul ngn kiki pulak.
mcm takde org lain je (T_T)
heheee~ skrg kekenyangan. rasa mcm nk update blog je.

ps:gmbar takde ea. heheee~ tunggu hp baru yg entah bile nk dpt (T____T)
korg! agaknya, berkat sekola sukan yg di gembar-gemburkan tu kot!! hahahaaa~

1 comment:

Ummul said...

hahaha..hanya mampu tergelak!