Tuesday, May 3, 2011

Update for today. I guess~

It must be a habit! Setiap kali study week or exam mesti rajin semacam and banyak tul benda nak update!!! hmph!! ish fiqa fiqa.. tadi baru lepas makan dekat pewaja :d pastu semalam kawan balik rumah dekat Penang pesan jeruk sengkuang!! :) sedap! :) *simpan2 karang abes semua sekali makan*

cakap pasal makan, haritu ada nampak sape tah update status dekat McD KFC and azrina nak chezzy wedges! so, at that time terfikir and terlintas kat otak yang sejak duduk dekat Sintok ni, dah lama tak makan fast food!! :O hari tu je kuar ngn Ain Rosli pergi makan dekat Pizza Hut! Tapi seriously sangat lama! dekat sini sedap makanan lauk! kat sini takde sangat Fast Food even McD pun takde kat Changlun yang ada just Marybrown dengan KFC tu pun baru nak bukak. so nanti balik Selangor nak balun semua fast food! p:

oh! lepas tu rasanya sambungan. :) pasal duduk dekat sini, selain dari dapat explore pelbagai benda dan ramai kawan-kawan baru :) honestly boleh explore in terms of dialet. Selain dari boleh practice my mandarin which is "Confident tu penting" sebab diaorg tak paham pun kte cakap apa! hahaha~ pastu boleh ni paham-paham kan dialet Terengganu, Kelantan and learn pick up some Hokkien!! :DDD Gam Xia. :)

Dari pagi tadi buat Folder; "For Azrina" ye. Azrina Azlin :D a sneak peek :D

I'm copying pictures!! simpan dalam folder. :)

2 comments:

azrina said...

kat mcd ade cheesy wedges?

I want my dining room to be like that!!!!! aaaaaaaaaaaAAAAaaaaaAAA!!!

Fiqa said...

see!! it's too long until I've mixed up! dah betulkan dah. :) even pizza hut pun tulis KFC (Y_Y)