Sunday, September 18, 2011

Cuti

Oh! bila dah start masuk campus bukan main rajin kau nak update blog! =.="""
hari ni hari cuti, ganti cuti hari jumaat sebab dekat sini Jumaat kan cuti :) bangun pagi dah hujan, petang pun hujan.


Ni guna lousy camera dari previous post punye :) and ini bukan gambar tangkap tadi. ni few days ago punye :D so, today tak buat pape and I'm getting along with my room mate :) alhamdulillah lega sikit.

and of course sebenarnya ada benda nak complain tapi tak sesuai nak complain di blog public so dah complain dekat blog private :D

ada lagi ke cerita? oh! esok lepas class nak pergi pulangkan buku and nak pergi interview recruitment ada society ni!! hope that I'll get it! :D and harap tak project overload this semester :) and esok start trial OSK! esok pukul 8.30 tepat mesti dah bangun and bersiap sedia depan laptop :)

okeh! itu aje update.. Jumpa lagi besok! atau hari selepas besok! :D

2 comments:

Ummul said...

8.30 kita ada kelas!!!
oskic takde mobile version ke?? boleh main dlm kelas. hahahaha

Fiqa said...

hahahaa...
takde rasanya.. pergi request dekat page OSKIC! :D