Saturday, March 14, 2009

semalam...

smlm,
online...
brdbnd ni ada problem la pulak!!
benci!!
pastu.. en. Acap call guna YM....
nyanyi dlm 4 lagu kot.. sbb signal teruk... tersekat2 la...
pastu kite kata "nyanyi bersungguh2"
dia marah.. dia pun terus offline~
kesian dia...
"maaf tau en. Acap~ huuhuuu~
gambar ni dituju khas utk en. acap sbgi tnda minta maaf...
*gmbr xleh upload...*

bg la pendrive, kite bg citer slumdog millionaire tu... pass la kat sape2..
ke, bwk la pendrive tu ke mana2, kite kn slalu terserempak.. maklum la...
Uitm ni xla besar sgt.. Jgn la marah~



Chocolate...
dulu sekola mane der org bagi kite coklat...
first time dpt chocolate MARS n Milky Bar (Acap bagi)
pastu baru2 ni, dpt dari Zikri sbb kite slalu sgt (dari part 1)
mintak dia belanja.. haha~ at last dpt..
"mungkin dia dh bosan, Si Fiqa ni slalu mintak belanja ni la, tu la...
rimas2 dia bg je coklat ni..."

lepas 2 tahun.. terima kasih Zikri!!!
pastu k.nisa bg pulak, (k.nisa slalu je bg kite coklat)

kite ni, ape pun makan (yg halal la)...
tp xmkan durian jer.. yg lain xmemilih..

7 comments:

shafeyqa said...

LOL.. CRITER SLUMDOG TU BEST

azrina said...

hmmm... nape la fiqa marah die... kesian die.. tgh happy2 nyanyi, fiqa wat mcm tu lak..

Fiqa said...

mane ada org marah dia...
org bg komen jer!!
dia nyanyi mcm xbersungguh2...

Anonymous said...

sapa nyanyi2 ni??
nk tau..(kepoh hik3..)

-ummul-

azrina said...

owh... he3..

^fairyha^ said...

Garang sgt fiqa ni.. Haha~
Nyanyi mcm x bersungguh tu style.
^_^

Fiqa said...

style la sgt...
hahaha~