Monday, April 12, 2010

Perjalanan Sebuah Report.

ia bermula bila siap diprint oleh "Ip Ip si comel" pada pukul 8.15mlm bertarikh 11 April 2010.

pada pukul 10.30mlm, Report tersebut dilawat oleh "Totor si Busuk"...


selepas lepak2 borak2 dengan Totor, Report pun masuk tido..
ini gmbr dia tdo atas katil =)


.............................................................................


kemudiannya, start hari yg baru...
dihantar kepada pakcik yg sgt pakar dlm bidang binding² yg sgt lawa.
dalam masa menunggu, ada seorg budak lapar. dia rasa mcm nak makan pak cik tu.
tapi dihalang oleh pintu kaca ajaib kepunyaan pakcik tersebut *eh jap. kenapa dah merapu smpai mcm ni?*
setelah dibind oleh pakcik pakar, nak hantar pada lecturer, tapi lecturer takde pulak kat bilik =(
jadi lepak kat library jap...
sementara azrina study bond, saya study buku "food". =d

Report jumpa dgn kwn dia yg sbenarnya lagi tebal dari dia. =P
 
berada di meja sebelah Report, ada ummul yg ganas dan khai yg stress tgh study bond.
tak lama lepas tu, Lecturer kesayangan hantar mesej yg dah ada kat bilik.
masa utk melepaskan Report.
 
Lecturer group member yg sporting
Jaga dia baik²!

Lepas tu. lega....
 
inilah rupa lega. =D

3 comments:

^fairyha^ said...

Mandikan la totor tu! Nampak sangat kepam okay... Takde ke lagi gamba die?

ZatyMansor said...

sgt dramatik cerite report anda.hehe.

Fiqa said...

lena> byk gmbr dia terlalu kotor. tak nak upload!

zaty> hehee~ kan?!!