Sunday, June 19, 2011

Wah!

ok, memang tiap-tiap hari tengok YouTube tunggu all the YouTube people upload new vids! :D so, since dah takde topic nak discuss, ni, korang tau tak yang Maharaja Lawak trending dekat YouTube?!! tak la trending tapi MOST VIEWED TODAY! :O

 Klik pada imej :) Yup I think I've watched Ryan Higa twice since yesterday! :D ahahaha!!

 oh! saya sudah tengok maharaja lawak minggu ke-12 tapi, Jozan, Sepah dengan Nabil je :D tapi takdela lawak mane, ok jela.... oh! saya pun tengok KevJumba :D ranking no 16 tu! :D

anyway. Enjoy the holiday! :D

2 comments:

Ummul said...

seriously, kita fall in love with ryan higa and kevjumba! diaorg sangat kool dan dan best!

Fiqa said...

hahaha~ mmg sgt kool :)
since dah ramai kenal dia, kte suka freddiew dengan shaytards (best gila) selain dari wongfu, chestersee, questcrew, victorkim, raywilliamjohnson (bestla jgk, jimmy. hahahaha!! ada whole list of it! hahahaa!! tapi RYAN KELAKAR! but he should release more vids!