Monday, August 10, 2009

Eh?

penat2,
weekend baru ni,
tak rehat pun,
hhuhu~
penat...

sabtu class ganti,
ahad bersungguh2 abes kn past year question..
huhuhuh~

tangan dh lenguh,
dh la jerebu,
pastu baju pun blum basuh..
kucing pun tak de dan tak nak datang.
internet pun lembab,
(semua diatas tak de kena mengena antara satu sama lain)

TAK LARAT!!!!!!!!
class pun masuk ngantuk je..
huhu~~

miao ni, dh tak datang!!!

*smlm, jerebu.bau busuk gile! tp tdo nyenyak je*

*saje mengada*

_END STORY_

5 comments:

Heleena Hisham said...

piqa...
kucing tu td nmpk kat depan post pak guard kat dpn intan n kat uptown...
comey....

Fiqa said...

yeke!!!
dh lama gile tak pegi uptown pun..
kalu pegi pun,
xder pun terserempak dia..
huhu~ dia dh ada makan lain yg sedap la tu...

Ummul said...

haha..suka gmbar yg takde kene mengena tu!
hahaha..cumel2!

Heleena Hisham said...

haah...
hari ni je 2 kali nmpk die..
cube la try g uptown..
mane tau jumpe ke...

Fiqa said...

ummul>>
gmbr yg mane?? miao tu?? hehehe~

leen>>
nanti2 kte pegi cari dia lar..
hehehe