Saturday, August 1, 2009

Tak Kenal maka tak cinta.

mmg btul la,
hahaha~
kalu tak kenal mmg tak cinta langsung.
mula2,
bile azrina dia cadangkan..
dlm hati "yyeeerrr, tak besh pun.. ape la specialnya.."
skali tau lagi detail..
besh sgt2 pulak..
terasa nk proceed,
tp nk smbung degree..
huhu~

penat2,
kaki sakit.. huhu~
ngantuknya.

hari selasa - kemas rumah, vacum,mop,vacum (sgt la penat)
hari rabu - kuar teman akk pegi jumpa Doc n teman dia beli stock.
hari khamis - ada dentist appointment
hari jumaat - tadi kuar teman akk beli baju dia..

tp tak kurus2 lagi..

ok, the next topic is Kucing (Lagi)
kali ni, kte cerita knp kte berjinak2 dgn kucing ni,

sejak kte lahir n kte boleh ingt,
mmg dh ada kucing family kte bela,
even dh pindah pun ada jgk kucing.

*ni, office mak kte, tgk la.. koleksi dia.. paham kan kenapa kte suka kucing comel?*

*kucing ngn anak dia..*
*kucing ngn buku ngn ikan..*
*kucing pakai slipar!! hahaa*

*gmbr ni tak clear. tp miao ngn anak dia!! dari Kuching*

*kucing tdo*
*magnet kucing*

semua koleksi kucing2 ni, sbnarnya ada org bagi ada yg beli (kot). tp sume org tau mak kte suka kucing.. hahaha~ family kte yg suka kucing. cuma kte xsuka benda terbang.. tp tak takut terbang...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
untung muka bayi (baby face)..
ada org ape tah nk suro ape tah... kat LRT bandaraya..
Org ApeTah: Miss2x.. ni ada discount/ peraduan (kot ape tah, tak dgr sbb dgr Mp3 kuat2)
Fiqa: owh.
Org ApeTah: eh, miss ni dh umo 18 ke blum? ini utk 18 tahun ke atas je..
Fiqa: blum.. hehehe
sdgkn dh tua!! hahaha~

ni bukan kucing.. hahhaa~ ni muka kte!! pegi PWTC hari tu.. muka tu ada jerawat tau!! hahaha~
Ps: mungkin kte perlu tunjuk semua org kte punye koleksi butang?? hahaha~ (koleksi pelik)

6 comments:

Ummul said...

ok,cpt la tunjuk butang2 tu..nak tgk...=)

Ummul said...

uhh..lupa..
kita tak suka kucing.
lebih2 lagi sejak temik dah hilang..sob-sob!

Izyan Nadiah said...

fiqa nampak makin tembam lorh

Fiqa said...

ummul>>
nanti2 lar.. sbb butang kat campus.. hhehehee~
temek ada org amek kot..

yan>>
haha~ waktu module tu mmg berat kurang sket..
lgipun ddk rumah..
bertambah la berisi.. hehehe~

fae said...

tgk sket2 butang2 piqa taim gy bilik ko dulu...
cm nk mkn je sbb mcm gula2...lol

Fiqa said...

faez>>
tu explain knp kecik2 aku suka makan butang baju.. hahaha~
ada baru punye!! dari china.. comel!!
yg kat kasut aku tu, dari china..