Tuesday, August 4, 2009

Nak bubuh tajuk ape ea??

Selepas cuti seminggu yg tiba2,
nasib baik mood study dtang dgn cepatnya.. hehe..
bagus2x..

tp,
bila petang ada hobi baru,
Terima kasih kepada Amirah yg ddk dpn blik kte ni.. dia dgn baiknya and percayanya,
pinjamkan kte koleksi komik dia!! so, kena jaga buku dia..
bukak pun berhati2, takde pun lipat2 ke.. hehehe~ maklumlah barang orang..
cerita "Hot Gimmick". ada 12 siri.

menunjukkn cerita tu best sgt, amirah bagi pinjam hari ahad malam tu, kte dh baca smpi siri 7 dah!!
serious best!! hehehe~
kadang2 kat atas katil, gelak2 sorg2, excited sorg2.
dah la ddk bilik 4 org, diaorg ingt kte ni gile ke ape.. hahaha~
pastu kte ada smlm baca kat atas lantai, sbb excited sgt,
junior bilik "akk ni dah kenapa?? smpi baring atas lantai ni?"*smbil senyum2*
hehehe~ [ps yg tak penting: kte rasa adik bilik kte ni lawa, muka matured.. hehehe~]

hari isnin aritu takder class langsung, huhu~ (smalam la) 0_0!!!
tadi ada presentation, tp not my best, sbb byk kali tangguh.
so kali ni, amek smbil lewa... tak bersedia pun.

haritu, balik rumah, dh turun 2 kg!!
lepas sminggu ddk rumah, naik balik 2 kg (T____T)
sedih2.

owh, malas nk upload gambar ape2..
hehehe~

tadi sidai baju, rasa mcm kat tepi pantai,
angin bertiup dgn bersunguh2nya.. *suka5x*

owh, hari tu ada cari gmbr yg kecik2 yg kata kte comel tu,
tp tak jumpa, maklumla, Cik Afiqah ni dia teruk dlm kemas barang,
so, kte tak ingt kat mana.. hahaha!!!
tp ada jumpa gmbr skola menengah,
dah mata ni otomatik tgk kat gigi tu..
uuggghhh, agak menakutkn gak la,
gigi "Original" tak lawa. dh la pelik. hehehe~
so, skrg ni gigi palsu.. hehehe~

kwn2, update lah blog, kte nk baca!!

5 comments:

kuRa-kuRa~ said...

not bad la presentation awk td..
ok je.. =p

Fiqa said...

hehehe~
thanks,
sama mcm lecturer punye comment.. hehehe~

Ummul said...

hahaha..fiqa ni..dah takde keje lain ea? nk baca blog orang? haha...takpe2..kita pon sama...T____T
kita baca blog org pastu discuss dlm kelas ye! haha...

shafeyqa said...

lol.. aku pn suker dewh komik "hot gimmik" tu .. best lol

Fiqa said...

shafiqa>>
sgt best kot!! gile aku jadinya

ummul>>
ok2.. kte tukar2 pendapat,
tak silap hari dpt jadi pengkritik blog yg terkemuka!!. hahahaa~
setiap org dia punye Point Of View lain2... biar bukak pemikiran... hehehe~