Friday, August 21, 2009

Entry yg Gembira.

Tadi baru je abes FIN327,
alhamdulillah boleh la jwp sume...
tgk je la result mcm mane,

tadi pagi ada lecture Human Resourse kat LT1,
mcm biasa, bukan dgr sgt pun dia ckp ape kat dpn..
sbb study FIN327,
tapi...

- Ini hasil karya Cik Siti Amirah, muka dia serious je mcm dgr lecture, sbnarnya, dia tgh lukis2 nih... hahaa~ kte ingt rambut gajah tu, gajah tu pakai bunga.. hehee~ bengong nye amirah..-


hehee~
jgn marah mira!!! hehee~
terima kasih hantar camera...
tp camera ni mmg kdng2 kabur...
hehee~

4 comments:

azrina said...

zirafah tu tgh bunting! lagi seminggu due la tu. hihi..

kuRa-kuRa~ said...

slamat berpuase 2... =p

Ummul said...

gembira sbb test dh abis ea??
huhu..samalah kita!

Fiqa said...

azrina>>
hahaa~ bunting, tupai tu punye anak,
kata mira ke hazel tah.. hahaa~

erma>>
hehehe~

ummul>>
HR ada lagi nih.. huhu~