Friday, October 9, 2009

Almost comes to the end

hehe~
pejam celik pejam celik,
semester dah nak abes,
dah nak dkt dgn final.

tapi preparation rasanya blum lagi. 500%
kejap je rasanya.
heheee~

next sem dah last semester,
tak tau la sedih ke gembira.

mungkin sedih sbb akan berpisah dgn kwn2.
mungkin gembira sbb mulanya bab baru. dalam buku memori ni.

sibuk sepnjg minggu study FIN320.
huhu~ penat2. tapi best.
sbb mengira,
bukan membaca.
hehee~

cuti semester kali ni,
pastinya akn berlainan.
hehee~
sbb parents pegi menunaikan haji.
dah semestinya kteorg je kat rumah.

broadband ni sgtlah lembab.
dan belum tgk lagi supernatural yg season 5 walaupun dah abes dwld.
hehee~

takde conflict sgt.
cuma,
kesian kat blog ni,
dia mesti rasa sepi,
sbb fiqa tak tulis blog utk dia.
"blog, jgn risau ea. fiqa ada. kalu ada pape, just call. no ada kan??. hehe~"
maybe kte patut bagi blog ni nama??? hehee~

takut nanti jadi mcm blog ummul,
dia makan entry ummul. 2 plak tu.
heheee~

5 comments:

ZatyMansor said...

gud luck in ur final k? dh blk kl nnti roger2 la aku.hehe

kuRa-kuRa~ said...

i juz nak inform rabu nie 14/10 ade quiz fin 320 tau..
psal capital budgeting..
i xde no u so, i inform kat cnie la ye..

Fiqa said...

thanks!! hehee~

baik,
roger difacebook je.. hahaha~

kang aku dah smpi rumah.
bubuh kat status tu "I'm Home"
hahahahaha~

Ummul said...

ummul dgr fiqa mengumpat psl blog dia...

Fiqa said...

erma>>
kte pun dapat dari jehan.
kte pun nk inform kat erma,
tapi tak de no phone.
hehehe~
thank you tau!!

ummul>>
huh? ummul dgr fiqa mengumpat pasal blog dia?
maknenya fiqa mengumpat blog ummul ke? tak paham pulak. hehee~