Sunday, October 11, 2009

Saje.


shawl ni, boleh di dapati di sini, disebabkan ramai puji shawl lawa, (SHAWL JE EA) hehe~
kte tak beli ni,
kte amek je.. hehee~ selain dari ni, kte suka jgk shawl belang2 kaler merah tu. hehee~ semuanya. kte amek.. hehee~ shawl ni, mmg kte dah suka dari first time dia smpi rumah. minggu ni kte dh pakai dia 2 kali!!!! hahahahhaa~

blog ni layout dah tukar. simple n lawa. hehehee~
n lagi convienent. silalah kujungi blog tersebut. mane lah tau. korg suka. hehehe~
saje nk promote...


*ini owner blog tu (pakai shawl oren), kucing caler hitam putih yg sgt comel. hehehe~ geram gile dgn dia!! nak bela??!!!! boleh la.... *
kte amek dia kat ara damansara ea??!!!!

2 comments:

azrina said...

promote akak fiqa punye blog ni mesti sbb fiqa nak shawl free lg.


kahkahkah!

Fiqa said...

hehee~
tak jgk.
tak promote pun dpt gak.
hehehe~