Thursday, October 1, 2009

Bdk baik?

hhaahaa~
tajuk benggong..
hehee~
tapi takde kena mengena,

smlm balik rumah sbb nak kena buat assignment ENT300..
harini pegi damansara. aman suria.
pegi kedai dobi. smartwash pukul 11.

kte smpi awal sbb terima kasih kepada encik khalid punye HP baru yg ada navigator.
so, kami tak sesat dgn teruknye.
jumpa Kak leen n partner.(encik Zali)
interview.
mmg dapat sokongan dan khidmat penuh dgn kerjasama.
ni baru nk respect org dewasa!! sbb layan kteorg.
hehee~

kte takde camera sbb adik kte guna.
so, takde gmbr ar.
tapi mmg membantu sungguh dgn lawatan kali ni.
mmg nampk gmbran yg lebih jelas.

assignment fin327 tak siap lagi
dgn test yang tak bersedia lagi.. huhu~
baru tau hari ni, yang masuk topic 7,8 dan 9.

owh, ada benda yg tak puas hati kat sini,
takde kena mengena dgn lawatan tadi.

ada la...
We are part of you guys,
but we never get any information.
wow,
this is something.
I never felt so left out like this b4.
thank you for being so selfish everyone!!
THANK YOU SOOOO MUCH!!!

5 comments:

Ummul said...

'We are part of you guys,
but we never get any information.
wow,
this is something.
I never felt so left out like this b4.
thank you for being so selfish everyone!!
THANK YOU SOOOO MUCH!!!'



sangat familiar dgn situasi ini.
The solution is buat muka tebal n tanya mcm2 until people will notice yg kita tak puas hati.
Ummul n the rest having this thing tym part 3.
So,now dah tak heran dah. Dah imune.
I can survive! I'll survive! I'm survivor! Jom nyanyi! Haha...

azrina said...

saya (azrina azlin) juga ingin mengambil kesempatan untuk megucapkan "RIBUAN TERIMA KASIH" kepada mereka-mereka yang buat meminggirkan kami.


Is this the way korang treat korang punya saudara? come on lah... kte ni kan sama2 muslim. tak baik kedekut ilmu.


urmm... comment lebih2 plak..

Fiqa said...

ummul>>
part 3?
owh.. owh!!!
hahaa~
tinggal bape minggu je lagi.
just nak suro diaorg ni sedar sket.

azrina>>
terima kasih sbb menambah2 comment.
sgt dihargai dan sgt disokong!!

Ummul said...

sometimes, people tiada intension untuk pinggirkan kita..[kalau ada,mmg busuk hati la tu!]
tp maybe...
sifat ingin berjaya secara solo dan tak mahu ketinggalan atau nama pendeknya selfish telah menyebakan perkara pinggir-pinggir ni blaku.
hmm..
get use to it girls..
lots to come in future...
good luck!

Fiqa said...

Ummul>>
hurm,
maybe jugak.
takde intention.
tapi entah la.
takpe rasa waktu diploma ni,
at least ada pengalaman,
boleh bubuh kat resume.. hehee~