Monday, December 20, 2010

More and more and more pictures :D

Oh! Ini mak saya dan makcik :D

Ni adik saya main DDR hari tu; kalau perasan, robot tu bawak vaccum kat belakang dia macam backpack.

Jiran sebelah rumah dah macam hutan belantara; Megat mesti suka!

Hutan!! :O



Gambar selepas ini mungkin akan mendatangkan kemarahan atau prejudis! heh??????

Ini adalah TV kat rumah. Bosan sebenarnya, tapi nak menyatakan disini, bpk ku bubuh gmbr graduasi kat sebelah TV!! ye, muka memang berminyak sebab panas nak mampus! Tapi nanti asyik2 nak tgk gambar tu! menggangu betul. Almari-almari yang lain dah bubuh gambar abang dan kakak (yang diaorang grad degree).
Kenapa label pasu bunga? Mungkin takut ada orang tak tau itu adalah pasu bunga. :DD

CD yang dibakar untuk nak tengok kat TV :DDD

5 comments:

Ummul said...

1. muka aunty fiqa and emak fiqa really look alike!
2. type ariel rumah fiqa and rumah kita sama! indoor ariel! rumah yg pakai sebijik brand/design mcm rumah fiqa is rumah pakcik kita yg kat bangi tu! oohhhh..chemistry!

Fiqa said...

1. hahahaa!!! aunty kte tu akak kembar mak kita lah! hahahahaa!!!
2. yeke? mungkin type ni byk dijual merata-rata esp. tesco. hahahaha~

Ummul said...

1.ooohhhh patut la!!!! knp tak ckp awal2??
2.mungkinla! tp kteorg beli kat jusco. ini adalah option bg yg tiada astro ok. ;)

hentakbelipat said...

game tu nmpak cool..tu ipad ea

Fiqa said...

ummul> heheheee~~ :DDD
btul!! orng takde astro guna ariel tu! clear jgk TV tu. :D

HB>tu bukan kat ipad lah.. yang exercise pad. tu.. Dance dance revolution. pergi google :P