Sunday, November 27, 2011

Pimple Attack

Ini adalah kisah benar. Cerita tentang jerawat yang menular di bahagian hidung. (T__T). Ia bermula selepas buka semester cuti dua minggu hari itu..... dia tumbuh sangat besar! sangat BESAR!! dekat nose bridge tu lah. nampak tak bekas dia tu! dekat dengan mata.... lepas 2 minggu dia pun dah surut... hari tu dah start pakai contact lens balik.... tak lama lepas tu! tumbuh lagi satu! dekat bawah sikit. tapi bahagian hidung jugak.


Ini adalah bukti. AMARAN! gambar yang tersangat huduh dan tak di-edit jerawat untuk hilang. (selalunya buat macam itu).

 Gambar dari depan akan nampak punya!

 gambar dari tepi pun akan nampak sekali dekat pipi tu punya!

 ini dekat side lagi satu. pun nampak jerawat yang baru! =.='''







Jadi, ada satu je cara...... 


Pakai spec bingkai TEBAL!
kan! dah tak nampak sangat obvious. :)
tada! baguskan! :)


Inilah expression yang perlu anda buat!!! hahahaha!!!

Dari cerita Puss in Boots!! sangat best!:)

2 comments:

Ummul said...

kita pon this month dpt this kind of attack. frustrated betol!

Fiqa said...

huhuuu~
sedihkan? dah hilang satu tambah lagi satu!