Thursday, December 22, 2011

Random lagi.

Sebelum tidur rasa macam nak update blog :)

oh. gambar ini telah diphotoshop. harap maklum

This semester takde study week :( tapi dah banyak class dah cancel... tapi still ada class and tak start study dengan serious lagi :((( risau pulak.

random things in my head. dekat blog Semah ada wordless Wednesday macam chika punya blog. tapi tak rasa nak buat sebab nanti kata tiru orang. 

nak cari idea lain lah. sepanjang hari ini mendung dan tengah hujan lah ni. :)

ada benda nak update tadi. tapi dah lupa sebab upload gambar atas tu. =.=

oh. kalau tak update pasal awak dalam blog boleh? :P 

tu je la. nite nite  :)

ps: weirdly, I've changed because of you <3


2 comments:

Ummul said...

wwoooowwwooottt!
Love in the air!

Fiqa said...

ummul!!!
dah! dah!! :P