Wednesday, March 3, 2010

7th Friendship Anniversary

*ini gambar waktu form 5, ada party class kot tak silap*


NUR AMIRAH AKMAR BINTI ABDAN!!!
Happy Anniversary Friendship kita ke 7 tahun!!!

kte kenal waktu form 2.
kte satu class. pastu kte dtg mintak simpati nk kwn ngn Mi dan Philana Ng.
tapi atas belas kasihan korg,
dapat jgk kte kwn ngn korg. ^_^

lepas tu,
friendship kte sambung dan sambung sehingga sekarang.
kte dah gadoh2 byk kali,
kte dah nangis sama2.
gembira sama2.
gelak sama2.
bertekak sama2.
mengutuk depan2 sama2.
kte dah kongsi pendapat sama2.
gossip bersama2.

kte berdua dah masak sgt dgn perangai masing2.
dah tau masing2 punye fikiran.

dulu kat sekolah, cikgu slalu confused amirah dan afiqah. =))
comelkan??!!
oh, kte slalu tiru sume homework amirah.
hahaaa~

tapi, kte harap,
persahabatan kte akan berkekalan sehingga akhir hayat.
nanti bile kte dah ada anak pulak,
kte kene slalu jumpa. biar anak kte pulak kwn baik. XD

kte sgt terhutang budi kat Mi!!
terima kasih banyak2 sbb masih berkawan ngn kte waktu form 2 dulu.
terima kte dgn seadanya.
Fi sgt bersyukur sbb jumpa Mi!!!

2 comments:

Ummul said...

tak boleh lawan dgn Ummul and Ogy! haha..kami kawan sejak form 1..dah 8 tahun kawan... anniversary kitaorg 19 jan.. :)) sweetkan bila ada kawan yg kita dah kawan laaaaammmaaaaaa....?

Fiqa said...

kite org punye anniversary is 030303. lagi lawa. hehehee~

lagipun waktu form 1 fiqa class lain dari mira. bile form 2 baru ddk depan dia. pastu takde group nak buat assignment. =D