Sunday, March 28, 2010

I make sure I'll forget my feelings towards you

ok, dah delete post itu.
kali pertama delete post.
sbb waktu post bukan waktu berfikiran waras =)

jadi post itu telah dideletekan.
and secara automatically deleted from my memory. ^_^

earth hour semester ni tak best sgt.
tak ckup gelap. mcm tahun lepas.
hahaa~ tapi pengalaman yg menarik sekali.
hehee~ gile lah. strolling malam2.

mmg la tak jumpa apa2 yg menarik (ke?)
tapi tak pernah dibuat seumur hidup.
rasa mcm dlm cerita "ghost adventure"
jalan kat kolej nilam yg takde org pastu ada bunyi pelik2.
ada rasa mcm ada org kat blkg.
dah rasa mcm ada org kat blkg kami pegi toleh pulak!
ada bunyi pelik2 kat atas pokok pegi tgk jgk!
hahahahahahaa~
kami gila berani.

dah lalu kat library (libraby tutup)
tapi bilik 24 jam bukak. ada nmpk ada makhluk ni,
menakutkan sungguh.
"azrina jom lari!!"
dah penat berlari.
"eh? fiqa knp kte lari ni?"

rupa2nye bdk ni tak tau pape pun. hahahaa~

tapi nasib baik makhluk tu tak kejar.
hahahaaa~ jgn marah.

tapi alhamdulillah takde ape2 terjadi. =D

ps: btul ke semuaorg tau yg kteorg berdua ni tak btul?

2 comments:

azrina said...

mesti makhluk tu bengang! hahahaha!

Fiqa said...

haha~ dia bz. takde masa nak benggang.