Wednesday, March 24, 2010

Feeling Hyper Today


hehee~
pagi tadi class batal, sbb miss tu ada convo..
then malam tu tdo awal. dlm pukul 1o.30mlm mcm tu.
then, bangun subuh.
Segamat dah kembali berkabus pagi tadi!!! yea!!!
sejuk la sgt pagi tadi.

bangun pastu sibuk edit report Company Analysis.
dlm pukul 10pg mcm tu.
rasa sejuk lagi, dgn tak mandi lagi..
tetiba rasa mcm nak main DDR.
ape lagi. Pegilah main DDR,
main sume lagu2 yg memerlukan lompat2 yg byk.

lepas tu pegi beli makanan, pastu mandi.
pastu baru makan.
lepas pada itu,
pegi edit lagi report Company Analysis
selepas itu...
tdo utk setgh jam.

siap2. ada consultation dgn lecturer.
lepas tu ada class pukul 4ptg.
tapi sbnarnya dari pagi tadi mmg dah start hyper and gelak2 mcm org gile.
lepas tu. mcm biasa. main koyak2 plastic meja tu.
main campak2. lepas tu setelah Azrina join main campak2 jgk.

jadi bertambah gila lah saya utk hari tu.
smpi lecturer tnye "HAH, afiqah, awak dah kenapa?!! Gelak dari tadi?"

tapi org ada ckp,
kalu gelak byk2,
maknenya nak nangis.
mungkin jgk lah.
hati bakal pecah berderai smpi jadi debu. ^_^

lepas tu mengidam coklat MARS pulak!!
haih~

1 comment:

Ummul said...

fiqah mmg hyper!