Friday, August 6, 2010

Hari Jumaat Poteng Class. =)



Aktiviti setiap minggu adalah balik rumah. Setiap minggu balik rumah... Terukkan?! hahahaa~
Jadi beg ni selalu jadi teman.

Class hari jumaat (Corporate Finance), kita ponteng (dengan kebenaran). =)
Jadi pagi tadi bangun pukul 6pagi..Pukul 7 pagi sampai IMKEDA untuk warming up bawak kereta. Sekali sesi ke-2 pukul 10.30-1.00... Lama lagi daaaa..........

Lepas ujian semua termasuk rehat untuk orang JPJ solat Jumaat semua. 
Dalam pukul 3.45ptg baru habis/tamat/jie su/end..... dan LULUS!!!!!
nasib baik. karang Sir Shahrul marah pulak, dah la tak datang class dia, lepas tu fail pulak JPJ.

Lepas 9 Jam tunggu, akhirnya lulus.

tengah tunggu turun nak parking.....

pakcik JPJ tu memang terbaiklah. =D

Michelle Lee mesej berpesan " nanti bila jumpa yg org JPJ tu, masuk kete ucap salam kat diaorg.. pas2 im sure dh blh and make sure u senyum je. hahaha sbb senyuman u menawan! hehee.. yay!! "

Michelle~~~ memang berkesan! I lepas parking sebab bila I bagi borang kat dia, I senyum secomel yang I boleh! Then, dia bagi lepas! (kot) hahahahahaaa~~~~~

3 comments:

Ummul said...

Tahniah!

..eRma.. said...

congrates... :)

Fiqa said...

welcome semua!!! WELCOME!!!