Saturday, August 28, 2010

Pameran Foto

Sedang tunggu bas, balik dari class.. Basah (T__T)


sedang study FMI~ :D

adakah itu bangau?

cerita hari tu nampak bangau kat longkang besar tu...
Fiqa: eh, korg aku nampak bangau kat longkang ni~
So: hah? bawang?!
Nadiah: ha ah!! aku pun nampak bangla kat situ gak. ada dua orang.

based on previous entry yang kata Shah Alam ada monyet... Ini adalah buktinya... 
Monyet dia menakutkan. (T__T)

monyet ini tak puasa!! diaorg makan durian. maklumlah musim durian.

gambar monyet lagi. Tapi ini untuk kali terakhir untuk entry ni~ hehee~

cikgu murni =) 
waktu class mandarin; kteorg blaja tulis chinese character.


berbuka puasa dengan mereka =)
jalan kaki je pegi pizza hut tu. weeee~


kenyang... burp... alhamdulillah =D

cikgu murni...

lepas dah abes merayap. sesi bergambar on the way back. 
Pinat dah bersemangat menyambut merdeka!


ini adalah siput babi,cerita dia start dengan;
Fiqa: eh, korang sesungut tu mata diaorg kan?! abes yg sesungut pendek sikit tu ape?!!
Nadiah: mane de, dia ada 2 sesungut je.
Pinat: Eh, mane boleh mata dia kat situ.
Nadiah: kan cerita Spongebob tu Gary mata dia kat atas.
Murni: Meaw~ *bunyi gary*

Pinat terkurung diluar. 
(mane ada XD)

hari lain, lepas class QMT, kteorg pegi makan kat s7!


Dalam class.. =D

dalam class, memandangkan gambar diaorg je. masukla gambar kte =P

Class QMT, pukul 4-6 hari khamis. Pinat bukan curi tido, Mr.Lau yang kasi rehat!


6 comments:

peanut said...

eh, cik 'dont read my blog' gambar awak upload sume cantik2 effect die. terang dan nyata (hehe) credit to sony satio dan tangan yg snap picture.
cantik cantik. monyet pown nmpak cantik.

Fiqa said...

hahaa~ effect ke?!
hahahaa~
monyet pun nampak cantik?
diaorg bukannya pakai baju pun..
XD

Anonymous said...

comellll semua orang.
bestnya korang kat sana :/


nr

Fiqa said...

biasa je..
tak la best sgt. =)
cuma ramai bdk DIIA je..
tak berkembang.

Anonymous said...

aku jarang puji gambar org nih. tapi gambar malam yang hujan & basah tu......

DAMN! IT VERY NICE

Fiqa said...

tapi... tak sampai as my expectation.. hoho~
tapi memang dah lama berangan nak tangkap gambar hujan. =D