Saturday, October 1, 2011

Photo Shoot at DKG 6

Semester ni, dah bukak Dewan Kuliah Gugusan (DKG) ENAM! ke-6 tu!! :DDD masing-masing dah start sesat termasuk pelajar lama dan baru sebab ada perubahan dari segi class dan bilik lecturer dan nama-nama fakulti. bangunan baru memang lawa :D saya suka sebab caler dia kelabu! yeah! suka! jadi bercadang untuk buat photo shoot disitu. memang ada gambar pelik-pelik tapi sesuai untuk tatapan umum :D


 Ini Arafah; cuba teka dia buat ape? :P
 Pergi ke kelas dahulu. dari library :)
 Inilah bangunan baru :)

 errr.. abaikan si zaid tu. menyemak je.
 ini kinat :)

 I love the view *tanpa kinat* :P sebab kelas dikelilingi dengan kehijauan :D
 oh yeah! DKG 6! :)
 Ini Zaid; sebelah Zaid itu pokok.
 oh! mereka. :)
 yes. gambar ni nampak ke pendek dan gemok. :P
 I <3 the view :)
 posing untuk majalah siswa. :P
 errrr... sebelah Zaid itu Arafah. baju pink tie biru.
 rumput panjang :)
 errr.. ini daus. dia memang macam tu. tapi nasib baik tie hitam baju pink.
 dari kiri; daus, arafah, saya dan kinat :)
kami memang macam ni :) 
 *speechless*
 *tak paham dan takde idea*
 oh! sangat suka! kelabu! :D
 Daus lagi.
 see!! lawa kan? :D
 Arafah menari ke buat catwalk? :O 


 daus jahat ajuk ada orang tu. 
 see!! KELABU!! suka!: )
 ini kelas tutorial. takde pun kelas dekat sini.

 saya dan kinat.
 baju kuning tu random people. :)
 oh yeah! 
 Memperkenalkan: Zaid
Memperkenalkan: Arafah 
Memperkenalkan: Daus


 Memperkenalkan: Kucing Comel! :D
 ini bus stop laluan C : Muamalat dan YAB


 Di Varsity Mall. memang selalu macam ni :)


So, on the way balik dari DKG 6, jalan kaki balik ke DPP Sime Darby; budak-budak ni (Kinat dan Zaid) sangat tertarik dengan pokok tu. dan nak photo shoot disitu pula. inilah hasilnya:
pokok itu berbuah lebat sekali. 
 Nak kenalkan lagi ke? ini Zaid.
 Ini Kinat
 kehijauan :)
 terima kasih kepada Zaid sebab tangkap gambar ni. :)
 Inilah buah dekat pokok tu. 
kehijauan :)

Kali ni memang banyak pulak gambar. :) tapi saya memang sangat suka di sini walaupun orang cakap jauh, dalam hutan, banyak binatang buas. Tapi saya memang sangat suka dan every time balik dari kuliah jalan kaki balik ikut tasik saya sangat suka dengan scenery dekat UUM rasa tenang sangat. ok. tak berapa tenang tengok tasik Sime Darby tu (T__T). kalau hujan pun lawa! :D

I'm loving this place! and all the new friends :) 

Sangat berbangga jadi pelajar UUM dan ex-UiTM :D

Till next time! :) 

2 comments:

..eRma.. said...

cantik sgt view die.

rase tenang je. :)

Fiqa said...

kan!! kan!! kte pun sangat suka disini :)
bila hujan sejuk je... heeee