Sunday, May 20, 2012

520

hehee. Something that I learned new today! 

few of my Chinese friends dekat UUM update status Happy 520 <3 <3. curious, then google up. it's actually a symbolic for I LOVE YOU kalau sebut those numbers in mandarin (Wu Er Ling) = (Wo Ai Ni). ye tak sama. entah kenapa. =.='''

sebenarnya update blog sebab nak tunjuk ni! :)



Happy 1 month anniversary! :D


hehee. saya ada buat something special for you :D

simple je. sebabkan awak selalu tumbang kene langgar dengan benda lain atas meja. saya buatkan awak macam kerusi lah untuk awak duduk :P


..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Happy anniversary dekat kaktus! bhahahaa! oh. mak saya tau sape yang bagi :P siap bagi nasihat macam mana nak jaga. heheehe~ sweet la mak saya :P

oh. guna botol air. sebab tadi pun dia tergolek. kesian dia. so dengan harapan dia lebih stabil lepas ni :)

sebenarnya tak ingat pun dia dah berapa hari dengan saya. bhahaa! anggap je la hari ni. bhahahaha!

2 comments:

Ummul said...

Awww...so sweet the way you handle the cactus. Must be some story behind it!

Fiqa said...

hehehee.
Encik Zaid yang bagi :)