Tuesday, April 7, 2009

Ko x rasa mcm MELAMPAU ke?!

xla, xmelampau...
aku xmenyesal pun (walaupun bukan aku sorg yg decide)..
mmg patut buat mcm tu...

sbnrnya, tgh study EcoMal ada quiz n presentation esok.
pastu tertdo, ada msg masuk...
"knp ko buat dia mcm tu? ko xrasa melampau sgt ke?"

jwpn dia tidak sama sekali!
perkara ni, mesti akan menjadi perbualan hebat diantara kaum2 adam di UiTM segamat ni. dan seperti biasa, kaum adam di UiTM ni mana ada yg matang... mesti nk support member punye... kan?

nanti group Viva, mesti xder sape nk masuk group kiteorg yg hanya terdiri dgn Azrina dan Afiqah sahaja... disbbkn kes ni...

aku takut ke?
haha! aku akan hadapi nya ngn penuh kesabaran dan xkan putus asa sbb aku xder segelintir pun rasa kesian... YOU MESS WITH THE WRONG PERSON!!! ingt aku sorg bdk pompuan yg gemok n xcomel n byk ckp!! ko ingt senang2 nk pndg rendah kat aku?!!!
*nmpk sgt aku ni pompuan yg hati batu kalah laki!*

dh xtau buat ke xsmpat buat ke, ckp awal2! bukan last minit nk bgtau... aku dh bgtau yg aku xpuas hati ngn result ko sblum ni. bukan aku xbg peluang! aku dh percaya ngn kau yg ko boleh dgn bg task2 yg normally, org lain boleh buat! kire aku mmg xpandang rendah lngsg kat ko.
sekali first task,
sgt mengecewakan,
lagi skali!
pun sama...
aku bg kau 2 chances!! YOU MESSED IT ALL UP!

kaum adam mesti akan fikir,
KO INGT KO TU BGUS SGT KE?
EH KITEORG XHERAN LA! MINAH YG GEMOK+MENGADA2!!!
ye lah kan, support member n kaum sendiri...

mesti sume pndg hina la kat aku ni....
ni blum Viva lagi, kalu Viva?
mcm mane lah!

korg jgn ingt, senang2 jer nk pijak2 kaum hawa ni,
kami adalah org yg lemah... tp since korg dh buat mcm ni,
mmg dh xder respect dh la...
"I CAN BE A GOOD FRIEND, BUT A VERY2 BAD ENEMY"
rasa2 nk try!! sebarkn benda2 yg bukan sbnrnya, try la...
tgk la sejauh mana NUR AFIQAH KHALID akan pergi!!!
dh la anak manja! kan??!!
bila sdh rasa tercabar, dan aku mengambil tindakan,
sume org akan benci aku dan aku xmungkin ada kwn dh... btul kan?

10 comments:

coutasz said...

kau jgn risau k..aku tetap kawan aku walau pe orang cakap pun....hahaha...

yan yan said...

btul tu pika..kte sokong.buat je ape yg kte rase btul,xyah pedulikan diorg.lntk diorg r nk pikir ape pun,yg penting kte tau ape yg kte wat tu btul....

p/s: walaupun kte xtau sape yg kamu mksudkn...hehe.

Fiqa said...

zikri:
aku bengang gile ngn ko jgk!!

yan:
thanks... haha...

azrina said...

Gemok ke? Kte rase fiqa xde dlm kategori org gemok. "Ayam" tu baru r gemok! Hihihii....

Xcomel??
ade lesung pipit tu, xkn x comel?

hmmm.... group VIVA tu.. if dorang bijak mesti dorang akan join group kte (pki sendiri nape azrina ckp mcm ni)

Fiqa said...

xek?
means overweight la!! hahaha~

lesung pipit tu comel ke?
akk n adik kite ada gak~

cuti sem kite cari company ea!

coutasz said...

oh aku silap tulis plak....anyway,just wat je pe kau rase betul k.....listen to ur heart...

azrina said...

sape overweight? ayam??
ayam tau ke kteorg panggil die ayam?
kalo tau abisla..
hahahah...


comel la lesung pipit tu..


okeh2!!
nnt same2 cari company in each industry.

Pastu kene rajin2 gak tgk channel news kat astro tu. Jgn tgk cartoon n mtv jek. (ni sbnrnye ditujukan kat kte...)

~fiqa n azrina excited nak wat viva~

:D

peanut said...

wow! you are definitely angry, girl! jgn, nti dah x comel..
aku setuju ngan sume org yg comment, do wat ever you want. if you think you are at the right side, go on. they deserve 'something' from you.

nadia raha said...

erm..buat apa yang betul okay pikah?
bukan buat apa yang kita rasa betul.
nak tau citeeee...
hehee.

Fiqa said...

nadia:
sibuk je...
tu la citer dia...
dh xder detail dh.. tu la plg detail.. hehe..