Friday, July 10, 2009

Hampir Seminggu

nak masuk seminggu start semester,
setakat ni, boleh la.. xder la teruk mane pun...

kte ada terbaca, kalu malas pegi class, maknanya kte xder motivasi!!!
hahaha~ maknenye kte xder motivasi nih!!
semester ni amek 6 subject.... byk... tp at least ada kira-kira!!! hehehee~
masuk class C1 dan setakat nih xder perubahan jadual.. (bagus2)..
assignment pun dah ada.. pembelajaran pun dah start, lecturer kali ni,
dpt byk yg ber pengalaman luas dan lama kat sini.. suka.. suka..

tempat makan kat sini dh terhad..
tp katanya nk ada byk baru.. harap2 la..
xnk makan roti ke maggi je.. huu~

ckp pasal kwn,
terus terang, kte maybe akan judge you by your first impression,
tpkan,
kalu dia tu nk kwn dgn kte, i'm open to talk or be friends with you.
serious ckp.. kalu korg layan kite baik, kite layan korg baik.
it depends on how you treat me...
tp slalunya, kte akan mcm tak berapa nk suka dia mulanya,
tp bila dah kenal, dia bukan mcm tu... (tp tak semua la)..
kalu at first kte rasa dia mcm ni la mcm tu la..
tp bila dah kenal dia okay je sebenarnya.
hehehee~

tpkn, kalu ada org kata dia mcm ni la mcm tu la (yg buruk2),
tp kite xkenal dia mcm mane,
kalu ada opprtunity, kte akan pasti kn dia mcm org ckp..
tp berhati2 lebih sket.

tp kite ni lain sket.
mcm ada masalah dalaman.. hahahhaa~
kalu korg satu wing ngn kte dulu, korg tau la..
kte ni kadang self-esteem ni teruk sket.. kadang2 la..


ps: blog. yg fairyha's pick tu dah ada stock baru.. yg plain punye.. cantik.. nk satu utk raya??!! hehehee~

5 comments:

^fairyha^ said...

Hoho~ Tu la, baju raya blom siap, kalau tak dah boleh amek shawl yg matching kaler. Xpe, nanti lena cari lagi plain shawl =)

Nurzeatul said...

Salam,

Hehe...project MGT300 nih...alhamdulillah ada hasil...rajin2 update!!

Fiqa said...

lena>>
hehee~ lambat tul baju raya nk siap.. huhu~

pn.Norzie>>
hehehe~ jadi addicted pulak dgn blogging.. hehhee~

chef hasyimah said...

woit~
haha 6 subjek ko kata BANYAK?
try sembilan subjek
ada theory n pactical skali
amacam?
h a h a h a

Fiqa said...

syimah>>
muahahaa~ tu pun byk gak..
hahaha~ ni subject byk baca.. kurang sket..
if kalu kira2.. suka~ hehehee~

kite sama2 berusaha~ menuju tangga kejayaan...