Friday, July 24, 2009

Sudden Change of Plan

memandangkn masa utk ulangkaji dah kurang..
amek 6 subject... ingtkn weekend nk study kat bilik.
memandangkn rumate sorg tu balik, sorg lagi pegi Rakan Muda..

owh, lagi satu spot kat dlm bilik dah ada org dah..
akk bach. xtau lagi nama dia.. jumpa mcm tu je..
dia ada pndh brg masuk. tu je..

tp plan dah kena tukar..
sbb kn UiTM nk selaraskan dgn sume cawangan..
UiTM ditutup seminggu. huhu~
knp xbgtau awal2??
tp.. bgus gak bgtau arini... bpk kte amek!! hehee~ (^_^)
suka2~~
hehe~

tp boleh buat insurance punye assignment..
Alang2 tu.. hehehe~
Ent300 xsure lagi, sbb baru jumpa lecturer tu..
baru first time tutorial.
masih dlm process cari company.. hehehe~

so, those yg sakit tu.. jgn lupa makan ubat!! hehee~

*maklumat tambahan, I have phobia.. on flying insects or animals.. including birds and also butterfly.. huhu~ kat wing ni byk kupu2 n rama2.. (T_T)
...

3 comments:

^fairyha^ said...

Balik cepat! =P

azrina said...

fin 327 macam mane lak? xnak cari company lagi ke?

Fiqa said...

FIN 327 ada suro cari company ke??
FIN344 ada la.. tp dia kata.. dia xsure nk buat mcm mane lagi..

xingt pun FIN327 ada ckp..
ke FIN320 pun ada cakap?

dah confused dah... muahahaha~