Tuesday, July 7, 2009

Malas btul..

klakar,
ada bdk bilik kte kata,
bdk part 1 skrg dah melampau..
pegi class pun nk pakai make-up
xpyh la.
kat segamat je kot.

lagipun nk study,
dlu,
kalu ada senior,
kte ingt lagi,
diaorg mesti warning,
jgn pakai makeup lebih2...
diaorg pesan, xpyh la setgh jam sblum class dh gerak..
pegi 10mins sblum class je..
diaorg pesan lagi,
jgn pakai sport shoes dgn baju kurung.

pastu diaorg pesan,
kalu nmpk kat luar wing tego2 lar..

tp skrg dah part 5.
rindu pulak waktu kat wing lama.. waktu part 1, 2 3.
waktu ada senior2 yg gile2...
diaorg dah la pandai, baik, xder pun buli2 nih..
ragging pun xder.
kalu xphm, boleh je tanya diaorg...
baik je..

dah masuk part 5,
setakat ni xder ape pun yg best,
assignment byk, class byk, duit pun byk kuar..

ooohhhh tidakkk!!!!

oh ya,
teringat pulak.
hari tu ada baca blog aiza (kwn skola menengah)
mak dia baca blog dia.. dia bljar oversea la...
agak2 mak kte ada masa nk baca blog anak dia x?
hehehehe~

ummul pun kata, mak dia baca blog korg sume...
muahahahaha~ kalau mak ummul baca ni.. hehehe~
SELAMAT MEMBACA!! hehee~ mak ummul nama ummi kan? hehehe~

5 comments:

ZatyMansor said...

fiqah,mak aku kakak aku yg story blk ape aku merepek dlm blog.haha..
btw...jadi la senior yg baik utk menjadi contoh kpd junior2 mu..hehe..

Fiqa said...

hahaha~
rupa2nya, diaorg baca blog ko jgk..
hahahhaa~

aku mmg dah baik pun..
hahahaha!!!!!

chef hasyimah said...

weyh fiq
aq pakai sport shoes dgn baju kurung
senior laki aq respect;
senior pompuan aq suka;
aq lagi suka
sbb kaki aq x saket
lecturer aq ok jejn kaki ayam sudah
hahahahaha

golden_eyes167 said...

huayu..aku nk g tau kau 1 secret..aku senior yg baik g cute..he..he..jom berguru ngn aku cm ne cara nk jadi senior yg baik..he..he..p ngn syarat blje aku mkn.

Fiqa said...

syimah>>
yeke?? akk senior wing xkasi..
sbb huduh rupanya.. kalu sneakers diaorg xkesah.. entah knp senior xsuka.. hehehhee~

Jehan>>
yeyeyyeee....
tp aku lagi baik..... hahahaha!!!