Tuesday, July 21, 2009

Kucing + FIN327

ye, tau bahaya..
hahaha~
tp kena ckp jgk~~~

tadi jumpa coklat.. kite pun kutip dia bwk balik bilik!!!
comel!!! hehehe~


*kite bagi nama dia coklat sbb dia caler coklat n hari tu makan roti coklat ngn kte!!*

huhu~
FIN327 tetiba jadi susah walaupun senang je..
hari tu kena "delete"... ada la satu part tu..
tp.. dah terdelete the whole folder FIN327 dlm otak ni..
kat recycle bin dlm otak dah jumpa.. patut kena install software yg boleh retrive balik information kalu terdelete tu dlm otak ni...

penat.. susah nk focus.. penat tulis motivation kat soft board tu (maklumla.. blajar ENT300)..
haih~ berusaha lah afiqah!!

*ye, mmg terabur.. nanti dah siap kite kemas la*

ye... sambung balik study~ huhu~
dah buat nescafe dah...
lena!! nanti fiqa kongsi ape yg fiqa blajar utk Entrepreneurship tu..
boleh maju kn bznes.. hahahahaha~

ps: terima kasih sbb hantar camera ke Segamat.

2 comments:

kuRa-kuRa~ said...

hahahaa...
swuh 'delete' sgt..
trus ter'delete' sume kn??
hehehe
i hope u found the software..
da jumpe bgtau..
hehehe =p

Fiqa said...

tu la.. huhu~
bersungguh2 suro delete..
hahaha~