Thursday, June 24, 2010

Dear Blog...

okay,
hari ni jadi extra super duper bosan.

#1 Sebab cerita Singapore yang selalu tengok kat NTV7 pukul 1.30pm berjudul "Switched" tu dah habis. Jadinya bosan yang terlampau tak tau nak tengok cerita apa. Selongkar tempat CD bawah TV jumpa cerita "The Tale of Desperaux". Dah habis tengok.=D Cerita dia biasa je. takde benda menarik sangat.

#2 Semua cerita US dah "On Break"... Semua kecuali "Lie To Me" dah start balik! Means every Tuesday boleh download satu episode! Bila dah habis tengok satu episode; dah jadi bosan balik.

#3 Takde siapa² nak ajak keluar. Duduk terperap dalam rumah. boleh jadi bahan untuk BBQ! hahaa~ (>.<).

#4 Game kat FB tu awal pagi dah kutip semua free²... hahahaha~ Jadi bila petang bosan.

#5 Selalunya petang² akan pergi bersenam dalam bilik.. Tapi semalam dah bersenam dengan sangat bersungguh sampai lengan, belakang dan kaki jadi sakit² lenguh macam tu. Jadi hari ini punye plan untuk bersenam kena dibatalkan.

#6 Main game "Farm Frenzy" tak menarik sangat.

Jadi itulah nak membebel hari ni. =D

okay, sambung baca buku.

2 comments:

Khairul Azmi said...

haha..tu la bila cuti jdi boring kan??
tpi mase blaja rase nak cuti..ha..tu la kan..pelik betul la...

Fiqa said...

btul².
tapi kte blum sedia nak masuk degree lagi ='(