Friday, June 4, 2010

Smokin'


Just now,
dalam pukul 9.30malam.
tengah karaoke kat dalam bilik nyanyi² dengan earphone on.
Lepas tu, dengar macam bunyi benda jatuh dari katil. (rolling, rolling, rolling).
I take my earphone off. 
Then I heard no sound at all. (dalam hati; adalah tu benda jatuh. abaikan)

After few moments lepas tu,
bunyi lagi! but I'm not wearing any earphone.
THEN!!!! (ok, I have no words other than "then")
Heard the crackling sound macam buat popcorn guna microwave haritu.
Sekali angkat laptop,
ada thin smoke came out from my laptop!!

I panicked and shut down my laptop.
Pergi tengok TV jap.
Baru bukak balik laptop ni with cooler on pulak kali ni,

tapi kalu kata dah lama tak shut down laptop ni,
tak mungkin sebab semalam I shut down the laptop.
hurmmm......

If, ada nerd herd macam dalam series "Chuck"!!
kan menarik! hahahahahaa~
Chuck!!!!! hahhaaha~

tapi as far as I know, ramai yang ada laptop Acer;
Laptop tersebut dah meninggalkan tuan²nya dengan rela hati. =O
so, Lappy, you have to hang on ya! hehee~

3 comments:

Ummul said...

ingatkan sapa la yg smokin hot tu..hahaha...
rupanya laptop!

Anonymous said...

nak lagi sejuk rendam dalam air selama 2 jam. lepas konpem bulih dah.....

Fiqa said...

ummul> tajuk dia menarik kan? hahahahahaha~ tipu semua org.

Anonymous>> huhu~ sape lah nih. kejam nya. nak belikan kte laptop baru ke? hahahaa~