Friday, October 22, 2010

Bila dah final datang menjenguk anda.

hoh~ memang stress betul bila dah final ni.
Segala-gala pun jadi emosi. Semua pun nak marah sedangkan stress kat diri sendiri. Lagi-lagi bila tak bermotivasi macam saya. Dah hilang keinginan nak teruskan perjalanan ni. haih~ (mengeluh pulak)..

Bila study sentiasa takde mood, asyik nak orang lain teman segala. ='(
Lepas tu, asyik pegi merayap je. Asyik lapar. Asyik mengantuk. Dulu rajin tul study. Macam mane ni?! Setiap kali study rasa macam nak menangis teresak-esak. Lepas tu, asyik self-torture means physically. Sounds familiar? hahahaaa~ dah buat dulu... In previous entry. Bila stress saya seems to have that habit. Abes lebam-lebam. Orang lain overcome by makan, tapi saya on diet, so takde habit untuk makan.

Bila dah stress; semua orang kena marah, semua orang kena maki. XD
Bila dah final benda pelik-pelik pulak muncul. Issue sikit je nak nangis. (FYI; I do like to cry) boleh bubuh as hobby tak? XD

My best mood kalau motivated gila study is when I'm in love. Pelikkan? and of course bila ditinggalkan pun lagi bermotivasi sangat tinggi! serious! asyik menghadap buku dan calculator. Pelik? tapi benar. =)


Ini expresi apa? Sedih ke serious ke stress? Ke garang?

Bila saya stress saya suka update blog. >.0

2 comments:

Ummul Khairiah said...

Bila saya stress saya suka update blog.
Nampaknya kita sama, tapi kita suka tulis pendek2 sbb tak tahu nak tulis apa! haha!
Sekarang, stress kita main DDR!

Fiqa said...

DDR fiqa kat rumah!!!
dah lama tak main~