Wednesday, October 27, 2010

What makes me fall for you

Okay ini bukan untuk sesiapa or tujukan kepada sesiapa.
Ini terfikir waktu tengah jawap paper FMI tadi (hahahaa~ tak focus pulak)
Sebab DSB tadi sejuk gila nak mampus! serious sejuk gila!!!
I was thinking kalaulah ada laki mane2 tu akan offer diaorg punye jacket (♥_♥) mesti cair punye kat orang tu!! hahahaa~

For me, I'm a person yang senang gila fall for a person, as long dia layan kita baik² dan orangnya pun memang baik kita terus suka orang tu!! Setakat ni, memang la kite slalu ckp yang Jensen Ackles tu hot gila segala, tapi tu untuk entertainment. In reality-nya I do really look at the person's looks sebab honestly kalau orang tu baik dan klakar dan sweet, dia akan nampak hot and comel dan handsome secara automatically!! Inside is more important than outside! (ok, inside pocket pun agak penting XD)

Currently, I'm following ada satu blog ni yang bf and gf kongsi satu blog. Diaorg memang kelakar! hahahaa~ Perempuan tu leceh macam mane pun laki tu pun layan aje. hahahaa~

Tapi things yang buat saya suka awak(generally sape²);
satu; tak smoke
dua; offer your sweater kalau saya sejuk?
tiga; oh! blanja saya ice cream selalu.
empat; jangan cheesy sangat boleh?
lima; saya ni mengada. ahahahahaaa
enam; offer angkatkan barang!!!!
tujuh; nyanyi kan lagu sambil main guitar? hahahaa~
lapan; oh! please be a very protective guy.
sembilan; sayang saya.♥ XD



So, basically ni just macam things yang teringin waktu ni, hahahaa~ Well, still waiting for you to show up. But a crappy girl like me, mane nak dapat laki yang diidam²kan. =(

What makes me think you hot;
one; perut tak buncit
dua; rambut pendek
san; facial hair
four; tall
lima; suara seksi!!!!
liu; peramah
tujuh; perwatakan yang sangat comel!
eight; lawak
jiu; pakaian kemas~ 
ten; ada jawline yang visible (muka petak!)

Eh, korang nak tau tak!! Both guys in my house dia tak pernah nak ingat about numbers, macam birthdays diaorang tak pernah ingt! Even kita umor berapa pun bapak kte tak tau!!! hari tu boleh dia kata umor kte 15!!! sedangkan 19tahun!!! (few years ago). birthdays kalau tak ingat tu dah tak kesah.

Bascially, takde sape kesah dengan post ni. hahahahaa~ biar! senyap! senyap!!
nanti kte nak tgk, few years more, these things still sama ke tak!

2 comments:

Ummul Khairiah said...

well..here you go!
fiqah's dream guy!

Fiqa said...

hahahaa~ XD