Sunday, May 31, 2009

I'm Dead

semestinya bukan kucing sebenar


Saya perlu tahan ini selama cuti sekola??
WOW!!! that should light up my sleep!!!!!

tolong la!!! tolong la tdo mcm perempuan melayu terakhir
instead of I'm falling from the bed!! sbb kamu guling2 smpi my part of bed!!!
saya terbangun pagi2 buta sbb kamu punye rambut, kaki, tangan dan badan TERkejutkn saya..


few times more...
saya mungkin mati terkejut dan mati roh xsempat masuk balik dlm bdan nih...

Tat is not me ya!


if that's happen...
I'm So SORRRYYYY!!!! minta maaf sgt2!!! love you all~

hehehehehehe~

penat bersabar.. huhu~ Penat.. fuh~ lapar....
nite2!!!

[nota] knp kamu xmention it when the supposed person ada???!!! knp nk mention bile org tu xder and the person yg bertanggungjwb tu bukan FIQA!!!!! ok!! sbb tu saya benci PERSON tu... kamu adalah penyebabnya!!!!

5 comments:

azrina said...

kena kongsi katil dgn sape?

cheer up n keep on smiling! jgn marah2, nnt muke berkedut xlawa. hehe~

Fiqa said...

owh.. dgn adik kite...
huhuhu~

nak dtg bulan kot..
mmg teruk sgt mood ni..

azrina said...

owh.. patotla mood xbtol.. xgi mane2 ke cuti skolah ni?

^fairyha^ said...

Mmg ganas die tu tido.. haha~ Lena jgk yg tido plg sopan =)

Bile tuka template ni?

Fiqa said...

lena>>
2 hari yg lalu...

azrina>>
kuar jenjalan je...
xder pegi mane2 jauh pun...
heheh~
dlm mimpi je pegi..